Семинар СЕДОНА МЕТОД - Техника за справяне с негативните емоции

Вторник, 03 Февруари 2015
Семинар СЕДОНА МЕТОД - Техника за справяне с негативните емоции

СЕДОНА МЕТОД е уникална с простотата и трайните си резултати, лесно усвоима техника за освобождаване от негативни емоции. Вече 60 години тази техника помага на милиони хора по света да бъдат здрави, личностно, професионално и финансово удовлетворени от живота си и пълни с енергия.

Имаш шанс да осъществиш своята промяна сега:
21 и 22 февруари (събота и неделя) 2015 г,
от 10.00 до 15.00 ч.

Пловдив, бул Дунав №101, вх Б, психологически кабинет Хармония

За информация и записване: тел.: 0887 700276

"Ти трябва да си промяната, която искаш да видиш в света" - Махатма Ганди

Имаш шанс да осъществиш своята промяна сега!
МОЛЯ, РЕЗЕРВИРАЙТЕ МЯСТОТО СИ В СЕМИНАРА ПО ТЕЛЕФОН ИЛИ МЕЙЛ!

Програма на семинара:
Първи ден (събота), 10.00 – 15.00ч:

 • Какво е СЕДОНА МЕТОД? – история, приложение.
 • Какво е естеството на емоциите и мислите и как влияят върху тялото ми? Кой кого държи?
 • Аз и АЗ, Аз и Светът: кой кого управлява?
 • Как се справям с негативните си емоции?
 • Кои са вътрешните ми блокажи?
 • Усвояване на Седона Метод = Освобождаване

Втори ден (неделя), 10.00 – 15.00ч

 • Работа със СЕДОНА МЕТОД в следните сфери:
 • Отношения и връзки
 • Финанси и професия
 • Тяло и здраве
 • А сега накъде - как да реализирам целите си?

По време на семинара, всеки работи с личните си мечти и цели. Споделянето не е задължително!
Въпреки, че работата е групова, по време на семинара всеки сам за себе си работи по личните си проблеми и цели за развитие.

Семинарът е преди всичко практически - усвояване на техниката Седона групово и по-нататъшното и индивидуално приложение при различни житейски ситуации.
След приключване на семинара, се провеждат редовни срещи (безплатни) относно прилагането на техниката, подкрепа и развитие. Присъствието е по желание, срещата е безплатна.

Цена: 70 лв.
Цена за учащи, пенсионери и за участници от предишни семинари: 60 лв.

Записването става с потвърждение по тел.: 0887 700276 или мейл: sabka_dyakova@abv.bg
Заплащането може да бъде на място или по банкова сметка:
IBAN: BGUBBS 8002 1045105411, Банка ОББ, получател: ХРИСИ-ТО ЕООД

МОЛЯ, РЕЗЕРВИРАЙТЕ МЯСТОТО СИ В СЕМИНАРА ПО ТЕЛЕФОН ИЛИ МЕЙЛ

Какво е СЕДОНА МЕТОД ?

 • СЕДОНА МЕТОД е най- лесно достъпната, натурална, бърза и изключително ефективна техника за елиминиране на всички негативни емоции, дори дългогодишни, сега – на момента.
 • СЕДОНА МЕТОД не работи с мисловните модели, не уча как трябва да се държиш, какво да мислиш и какво да правиш, за да си щастлив.
 • СЕДОНА МЕТОД въздейства върху емоционалното тяло на човек и елиминира емоционалните проблеми от корена им. Освобождавайки се от негативните си емоции, човек се освобождава и от негативните си мисли и тогава промяната в живота идва естествено, бързо и без усилия да се променяш.
 • СЕДОНА МЕТОД е натурална техника , защото е базирана на самооздравителните сили, които всеки човек има : "Там където е болката, там е и лекарството за нея". Като малки деца (3-4г.) сме притежавали тази способност за освобождение от негативни емоции и сега, като възрастни, просто е необходимо да си я припомним.
 • Чрез СЕДОНА МЕТОД освобождаваме съзнанието си от всички ограничаващи ни убеждения и нагласи, без да е необходимо да ги анализираме и обмисляме . Всеки човек знае, усеща с вътрешният си интелект, че нещо му пречи да бъде щастлив, но не винаги може да го формулира с думи. Чрез тази техника се елиминират пречките към вътрешната свобода, здравето и щастието.
 • Техниката СЕДОНА МЕТОД е път за лична самореализация. Не е нужно да се следва учението на гуру, няма сложни практики и не изисква четене на специална литература.
 • СЕДОНА МЕТОД може да бъде усвоена от всеки човек и започва да действа от момента в който се усвои и започне да се прилагаме. Проста, лесна и изключително ефективна техника завинаги

Ползите от техниката СЕДОНА МЕТОД
С усвояването и прилагането на тази една-единствена уникална техника - СЕДОНА МЕТОД - се постигат резултати във всяка сфера от живота:

 • Стресът се елиминира в корена му – страховете, вината, желанието да се харесаш, желанието да контролираш. Постепенно затихва цялото безпокойство, което носиш в себе си от години, от много години. Променя се поведението ти спрямо предишните дразнители: няма го вече усещането за безсилие, страха, вината, гнева ...
 • Мислене - Освобождавайки негативните емоции в себе си, ти си освободил и негативните мисли. Мисълта става естествено спокойна,позитивна и градивна.
 • Тяло и здраве - когато се освободиш от енергията на дългогодишните негативни емоции, се променя и цялата биохимия на тялото ти. А оттам и здравето ти. Постепенно промяната става осезаема - добър сън, лесно регулиране на теглото, обща лекота и здраве.
 • Отношения и връзки - проблемите с хората около нас са резултат от нашите вътрешни емоционални блокажи които ни пречат да общуват лесно и свободно. Чрез Седона Метод се освобождават тези вътрешни блокажи и общуването става честно, открито, свободно. Най-важното: изчезва усещането за зависимост от другите хора и обстоятелства.
 • Работа, бизнес, пари - много желаеш да бъдеш успешен и много се стараеш, а все нещо не се получава... Причината е в блокажа от подсъзнателни убеждения, който носиш. Освободиш ли се от тях ще бъдеш различен, ще действаш различно - спокойно, но смело, без емоционални тежести и самоограничения.
 • Мечти и цели - ще ги усетиш като реално осъществими , когато вече ги няма вътрешните ти блокажи. Мотивацията ще е естествено състояние на съзнанието ти - свободно от блокажи.

Често задавани въпроси:

 • Какви са ефектите от участието в семинара Седона Метод? Всеки участник в семинара постига това, което има намерение да постигне в живота си – семейство, връзки, здраве, бизнес. Чрез Седона Метод отново всеки сам за себе си определя кои са емоционалните блокажи, които му пречат да има това, което иска и се освобождава от тях. Когато емоционалните блокажи са отстранени – мотивацията за постигане на каквото и да е в живота става естествен процес - без напрежение, колебание и страхове.
 • Как да разбера че Седона Метод действа?

  Да кажем, че имаш в себе си страх от мнението на другите хора за теб и този страх парализира всяка сфера от живота ти – работа, връзки, отношения, секс. След усвояването на СЕДОНА МЕТОД , сам ще почувстваш наличието или отсъствието на този страх. Начинът по който се чувстваш, отнасяш спрямо дадена ситуация или човек преди и след семинара отразява въздействието на техниката.
 • Мога ли самостоятелно да прилагам Седона Метод?

  Да, разбира се, но едва след като си преминал/а през семинар, воден от обучен специалист. Седона Метод е групов метод за личностно развитие. По време на семинара участниците преминават през етапи в разбирането на себе си по нов начин – чрез съпреживяването в груповата работа. Това е невъзможно да се достигне четейки книга или при индивидуална работа. Седона Метод е интерактивна групова техника. Веднъж усвоена, техниката остава "програмирана" в съзнанието завинаги.
 • Нужно ли е предварително да съм чел/а определени книги или да притежавам някакви умения, за да усвоя ?

  Не, не е необходимо. Не е необходимо да си четящ духовна литература или да притежаваш някакви дарби. Необходимо е едно единствено нещо: намерението ти да живееш свободно от страхове, без вътрешни бариери, да бъдеш здрав и удовлетворен от живота си – в личен, професионален и финансов план.


Автор и водещ на семинара:
Събка Дякова-Чехович,
психолог и писател, автор на книгата "Фитнес за женската душа"